Povánoční výprodeje za 38 EUR se SkyEurope

SkyEurope odstartovalo sale lowcost letenek na prosinec tohoto roku a leden příštího. Prakticky jsou ale veškeré lety v této cenové nabídce směrem z Londýna vyprodány. Pokud se tedy do Londýna chcete dostat za slušnou cenu ještě v tomto roce, máte teoretickou možnost koupit si letenku směrem do Londýna přes SkyEurope za inzerovaných 19 EUR a pro letenku zpátečním směrem zkusit prohledat nabídku konkurenčních společností. Moc šancí tomuto řešení ale nedávám, letenky z Londýna v tomto období jsou téměř vždy v tomto období nehorázně drahé.

Přesto ale můžete tuto nabídku využít pro koupi letenek na začátek ledna, kdy se Londýn stává rájem všech nakupujících. Slevy značkového oblečení běžně dosahuje výše (respektive níže :-) 70% a více. Musíte si ale pospíšit, akce platí jen do půlnoci 16.11.2008!

Zatím žádné komentáře - buďte první!

Děkujeme Vám, že chcete komentovat tento článek. Snažte se prosím psát s diakritikou a pokud možno k tématu článku. Váš komentář se neobjeví hned, ale musí počkat na schválení moderátorem. Veškeré příspěvky obsahující reklamu či netýkající se tématu nebudou s největší pravděpodobností schváleny.



TOPlist