RyanAir končí s odbavením na letišti

Společnost oznámila, že do konce tohoto roku zruší veškeré své odbavovací přepážky na letištích a každý cestující bude muset provést tzv. Check-In elektronickou cestou, tedy přes internet. Již v současné době RyanAir formou různých poplatků tlačí na cestující, aby odbavení na letišti moc nepoužívaly a účtuje si za něj nemalé částky.

Na letištích tak zůstanou pouze tzv. Drop-In přepážky, kde před odletem jen předáte zavazadlo a ukážete svůj palubní lístek, který jste si předtím sami vytiskli z internetu. Podobný systém už dávnou funguje i mezi ostatními aerolinkami včetně ČSA, ale žádná z nich zatím nepřemýšlí nad kompletním zrušením možnosti provést check-in až na letišti. Ovšem jak jsme se v minulosti už několikrát přesvědčili, nic není věčné a minimálně low-cost společnosti po nějakém času svého největšího konkurenta následují.

O této novince u Ryanairu píší také následující stránky:

Zatím žádné komentáře - buďte první!

Děkujeme Vám, že chcete komentovat tento článek. Snažte se prosím psát s diakritikou a pokud možno k tématu článku. Váš komentář se neobjeví hned, ale musí počkat na schválení moderátorem. Veškeré příspěvky obsahující reklamu či netýkající se tématu nebudou s největší pravděpodobností schváleny.



TOPlist